Automatisoitu taloushallinto-ohjelma liiketoiminnan tueksi

Wintime on kattava taloushallinnon ohjelmisto, jolle jätät rutiinihommat, ja keskityt itse liiketoiminnan kehittämiseen. Seuraat talouttasi tarkasti haluamillasi raporteilla. Liikutat tietoa näppärästi integraatioiden avulla järjestelmiesi välillä ja automaatio huolehtii, ettei kaikkea tietoa tarvitse kerätä ja analysoida käsin.

Kestävää liiketoiminnan kasvua

Wintimen avulla talousyksikkö katsoo pelkän peräpeilin sijaan myös tulevaisuuteen – se tuottaa näkemyksiä liiketoiminnan tueksi ja neuvoja kestävän kasvun pohjaksi.

Johdat liiketoimintaa, et rutiineja

Jätä taloushallintosi rutiinitehtävien hoito Wintimelle. Sinä säästät aikaa ja pääset keskittymään liiketoiminnallesi tärkeisiin asioihin, kuten muutosjohtamiseen, kasvun pullonkaulojen ratkaisemiseen sekä kannattavuuden ja toiminnan kehittämiseen.

Raportoit tarkasti ja ennustat tulevaa 

Wintimen raportointityökalulla helpotat taloushallintosi työtä. Tee kyselyitä ja aja raportit sinulle sopivana ajankohtana. Esität ja analysoit tietoa organisaatiosi laskennan lähtökohdista. Teet nopeasti ja helposti vuotuisen budjetoinnin ja ennusteita erilaisiin tarkoituksiin. 

Liikutat tietoa vaivatta järjestelmien välillä

Wintimessa on kymmeniä valmiita ulkoisia liittymärajapintoja. Niiden käyttöönotto ja ylläpito on helppoa ja vaivatonta. Voit tehdä liittymiä myös itse ja pyytää meiltä jeesiä, jos tulee seinä vastaan. Tietojen jatkokäsittelyn helppous vähentää käytönaikaisia kustannuksia. 

Sisäinen laskutus toiminnan tehostajana

Unohda manuaalinen laskujen lähettely ja niiden peräänkyseleminen organisaation sisällä. Wintimen sisäisellä laskutuksella nopeutat laskutusprosessia. Sinun ei tarvitse tinkiä tarkastamisesta ja hyväksymisestä eikä murehtia siitä, liikkuuko tieto oikeisiin paikkoihin oikeaan aikaan. Tehostat toimintaasi ja säästät laskutuskuluja. 

Valitse sinulle sopivat tuoteperheen jäsenet 

Wintime on rakennettu modulaarisesti. Eli sinä valitset, mitkä Wintime tuoteperheen palikat sopivat yrityksesi tarpeisiin parhaiten. Voit ottaa käyttöön Wintimen peruspaketin tai valitset rusinat pullasta, vain ne palikat, joista on sinulle hyötyä. 

Wintimessa on paljon muitakin hyödyllisiä toiminnallisuuksia. Tutustu kaikkiin Wintime tuoteperheen ominaisuuksiin Ratkaisut-sivullamme. 

Kiinnostuitko?

Pohditko sopisiko Wintime tuoteperhe yrityksellesi? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja jutellaan, kuinka voisimme auttaa ohjelmistohankinnassanne. 

Voit käydä myös lukemassa asiakkaamme Helkama-Auton kokemuksia Wintimesta ja sen käyttöönotosta. 

“Meillä on konsernissa kolme yritystä ja monta eri toiminnanohjausjärjestelmää. Helpot integraatiot ja automaatiot ovat siis tärkeitä jokapäiväisessä toiminnassa. Wintimen kanssa meidän on tarvinnut tehdä hyvin vähän manuaalista työtä esimerkiksi myyntireskontran puolella. Automaatioiden avulla laskut tulevat jouhevasti muista taustajärjestelmistä.”

Lea Taittonen

Tietohallintopäällikkö, Helkama-Auto

Tilaa esittely