Räätälöi liiketoiminnallesi sopiva ratkaisu Wintime-tuoteperheen lisämoduuleilla

Yrityksesi kasvaessa liiketoimintasi tarpeet taloushallinnonkin suhteen kasvavat. Wintime-tuoteperheen lisämoduuleilla laajennat perusohjelman käyttömahdollisuuksia vastaamaan paremmin organisaatiosi kehittyviä tarpeita. 

Voit valita Wintime-tuoteperheen moduuleista perusohjelmaa täydentävän yhdistelmän tai ottaa käyttöösi pelkästään lisämoduuleita, ilman perusohjelmaa. Sinun ei siis aina tarvitse vaihtaa kokonaista järjestelmää kertarysäyksellä. Valitse osat, jotka toimivat sinulle parhaiten.

Wintime-tuoteperheen moduulit

Laskutus

 

Wintimen laskutuksella nopeutat taloushallintosi työskentelyä ja tehostat organisaatiosi toimintaa. Hajautat laskutuksen eri puolilla organisaatiota työskenteleville henkilöille, jolloin he voivat tallentaa järjestelmään omat laskunsa. Automaatio säästää aikaasi luomalla myyntireskontran ja kirjanpidon tapahtumat automaattisesti, kun hyväksyt laskutusaineiston.

Voit tuoda laskutettavan aineiston Wintimeen myös muista järjestelmistä.

Ostolaskujen kierrätys

 

Automatisoitu ostolaskujen kierrätys helpottaa ja nopeuttaa ostolaskujen käsittelyä. Seuraat näppärästi ostolaskujen kulkua ja hyväksyntää organisaatiosi sisällä ja näin selvität mahdolliset prosessin pullonkaulat. 

Luomalla automatisoituja työnkulkuja lyhennät laskujen tarkastukseen ja hyväksyntään kuluvaa aikaa. Kun kierrätykseen liittyvät päällekkäiset työtehtävät posituvat ja virheet vähenevät, tehostat koko organisaatiosi toimintaa.

Käyttöomaisuus

 

Hallitse sujuvasti yrityksesi käyttöomaisuutta. Suoritat poistolaskennan, lakisääteiset raportit ja luot poistoennusteita. 

Käyttöomaisuuskirjanpito integroituu saumattomaksi osaksi yrityksesi pääkirjanpitoa, joten säästät aikaa ja vaivaa kun kaikki käyttöomaisuustiedot ovat ajantasalla ja oikeassa paikassa.

Arkisto

 

Arkistossa säilytät luotettavasti yrityksesi taloushallinnon tietoja sekä tarpeen mukaan muita tärkeitä tietoja. Unohda ulkoiset kovalevyt ja fyysiset mapit tai oma muisti, Wintimen arkistossa tiedot säilyvät koko niiden elinkaaren ajan. 

Arkistoon talletat kaiken vanhan ja uuden tiedon ja haet vanhojakin dokumentteja näppärästi hakutekijöiden perusteella. Ja jos ehdottomasti haluat, siirrät tietoja arkistosta myös muille tallennuslaitteille. 

Wintime on kuin palapeli: moduulit sujahtavat hyvin perusohjelman kylkeen. Voit valita ne kaikki tai vain yhden. Kaikki Wintimen moduulit ovat myös integroitavissa kansainvälisiin järjestelmiin.

Integraatioiden kautta voit myös ottaa käyttöön vain haluamasi lisämoduulin. Sinun ei siis tarvitse ottaa perusohjelmaa ensin ja moduuleita vasta sitten. Näin sinulle sopiva kokonaisuus voi muodostua jo jostain sinulla nyt käytössä olevasta järjestelmästä ja Wintime-tuoteperheen moduulista. Saat siis ratkaisun, joka vastaa liiketoimintasi tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla!

Mietitkö sopisiko Wintime teidän organisaatioon? Tutustu asiakastarinoihimme täällä.