Organisaatiosi tarpeisiin skaalautuva taloushallinto-ohjelmisto

 

Wintime on monipuolinen ratkaisu, joka kasvaa yrityksesi mukana. Ohjelman eri moduulien avulla rakennat taloushallintosi ja liiketoimintasi tarpeita varten sopivan kokonaisuuden.

 

Wintime muodostuu kahdesta osasta: Wintime-ohjelmasta, joka on koko taloushallintoratkaisumme ydin. Toinen osa koostuu Wintime-tuoteperheen lisämoduuleista. Ydinratkaisua ja lisämoduuleita yhdistelemällä saat taloushallintoasi ja liiketoimintasi kasvua parhaiten tukevan ratkaisun!

Wintime-ohjelmalla perusta kuntoon 

Taloushallintoratkaisumme ydin on Wintime-ohjelma. Kun otat ohjelman käyttöösi, saat nämä perusominaisuudet:

Wintime Kirjanpito

 

Kirjanpito on Wintimen sydän. Se tuottaa ajantasaista tietoa organisaatiosi tarpeisiin. Se kattaa ulkoisen ja sisäisen laskennan, arvonlisäverokäsittelyn ja raportoinnin. Pysyt tietojen avulla koko ajan perillä organisaatiosi tuloksellisuudesta ja maksuvalmiudesta.

Kirjanpidon automatisointi vähentää rutiinihommien määrää. Sen avulla tuotat konsernin tai useamman organisaation kirjanpidon ja tilinpäätöstiedot nopeasti ja ajantasaisesti. Osto- ja myyntireskontratapahtumat päivittyvät reaaliaikaisesti kirjanpidon saldoihin. 

Myynti- ja ostoreskontra

 

Wintimen reskontrien avulla vähennät aikaa vieviä rutiineja ja inhimillisten virheiden määrää rutkasti. Automatisoinnilla nopeutat ostolaskujen käsittelyä ja seuraat tarkasti, miten niiden käsittely organisaatiossasi etenee. Pääset kiinni prosessien pullonkauloihin nopeasti ja kehität prosesseja suoraviivaisemmiksi. 

Myyntireskontralla valvot myyntisaamisia sujuvasti ja tehokkaasti. Kassavirtaa seuraamalla pysyt koko ajan kartalla siitä, mikä yrityksesi maksuvalmius on. Reaaliaikaisilla raportoinnilla pidät myös organisaatiosi ajantasalla ja reagoit tarvittaessa nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Raportointi

 

Wintime tuottaa jatkuvasti ajantasaista  raporttitietoa, jonka avulla seuraat yrityksesi taloutta ja tuet liiketoimintasi kasvua. Saat nopealla vilkaisulla yleiskuvan, johon voit perehtyä tarkemmin tarpeen mukaan. Voit rakentaa ohjelmaan omia raportteja ja muokata valmiita yrityksesi tarvitsemaan muotoon. Näin esität ja analysoit tietoa tavoilla, joista on eniten hyötyä yrityksellesi. 

Pääset käsiksi raportteihin missä ja milloin tahansa, joten voit ajaa tarvitsemasi raportit silloin kun sinulle sopii ja saat ne ulos helposti muutamalla klikkauksella. Säästä taloushallintosi aikaa ja hermoja, kun kaikki tiedot on saatavilla näppärästi taloushallinto-ohjelmasta. Raportoinnilla voit myös seurata myyntiä ja taloustilannetta projekti- tai kustannuspaikkakohtaisesti.

Budjetointi

 

Kasvu edellyttää yritykseltä suunnitelmallisuutta ja Wintimen budjetoinnin avulla siirrät katseesi peräpeilistä tulevaisuuteen. Teet nopeasti ja helposti vuotuisen budjetoinnin, jonka avulla voit hahmottaa minkälaisiin taloudellisiin menoihin olet valmis sitoutumaan päästäkesi haluttuun vuositavoitteeseen. Ohjelmisto siirtää kirjanpidon toteumatiedot kätevästi budjetoinnin ja ennusteiden laadinnan pohjaksi. 

Budjetin avulla olet kartalla tulevista tuloista ja menoista ja organisaatiosi päätöksenteko helpottuu. Kun kaikilla on ajantasainen tieto, vuosibudjettien, rullaavan ennustamisen, osabudjettien, rinnakkaisten budjettien ja sisäisten liiketapahtumien suunnittelu helpottuu ja lisäksi voit jatkuvasti verrata toteutunutta tulosta budjettiin. 

Wintime-ohjelma sopii sinulle, kun haluat, että kaikki organisaatiosi talouden prosessit toimivat sujuvasti ja tuottavat kaiken tarvittavan tiedon liiketoimintasi pyörittämiseen. Pidät ohjelmalla organisaatiosi talouden perustan kunnossa. 

Wintime-ohjelma on helposti kytkettävissä muihin organisaatiosi järjestelmiin. Integraatiot säästävätkin aikaasi, koska ne siirtävät tietoja järjestelmästä toiseen puolestasi. 

Voit myös  halutessasi rakentaa Wintimestä ja nykyisistä järjestelmistäsi räätälöidyn ratkaisun Wintime-tuoteperheen lisämoduulien avulla. 

Tutustu lisämoduuleihin täällä.