Koulutusorganisaatioille sopiva taloushallinto-ohjelma

Modernissa koulutusorganisaatiossa on oltava nykyaikaiset työvälineet, joiden avulla koulutusten järjestäminen, hallinnon pyörittäminen sekä talouden seuranta ja suunnittelu toimivat keskeytyksettä. Wintime tukee koulutusorganisaatioiden kokonaishallinnon arkea sähköisellä taloushallinnolla, tarkoilla raporteilla ja uudenaikaisella käyttöliittymällä.

Wintime sujuvoittaa taloushallinnon arkea

Wintime sopii kuin nakutettu koulutusorganisaatioiden tarpeisiin. Se integroituu näppärästi erilaisiin opiskelijahallintajärjestelmiin, sekä tukee tarvittaessa muitakin organisaation osa-alueita – kuten myyntiä ja projektijohtoa. Arjen pyörittäminen sujuu Wintimella helpommin. 

 

Sähköistät taloushallintosi 

 

Wintimella sähköistät taloushallintosi niin kirjanpidosta laskutukseen kuin raportointiin. Poistat manuaalista näpertelyä ja aikaasi säästyy talouden seuraamiseen, suunnitteluun ja kehittämiseen. Pystyt keskittymään liiketoiminnan tukemiseen tuottamalla tietoa, jota organisaatiosi voi hyödyntää johtamisessa ja päätöksenteossa sekä tuottavuuden parantamisessa. 

 

Raportoi ja tilastoi tarkasti

 

Saat ajettua Wintimestä ulos erilaisia tarvitsemiasi raportteja ja tilastoja silloin, kun sinulle sopii. Wintime-raportoinnin avulla esität ja analysoit tietoa organisaatiollesi tärkeistä lähtökohdista. Pääset porautumaan tietojen taustoihin haluamastasi näkökulmasta aina tapahtumatasolle saakka.

 

Helppo käyttöönotto ja hyvä integroitavuus

 

Ymmärrämme, että tiedon on kuljettava erilaisten koulutusohjelmien välillä ongelmitta. Wintime integroituu hyvin moniin eri järjestelmiin ja sen käyttöönotto on helppoa. Asiakkainamme on koulutusorganisaatioita, joten integraatiorajapintoja ei rakenneta nollasta. 

 

Moderni käyttöliittymä sujuvoittaa työtä

 

Wintimen käyttöliittymä on uudenaikainen. Se on suunniteltu helposti omaksuttavaksi ja säännöllistä käyttöä tukevaksi. Pääset personoimaan ja muokkaamaan näkymiä itsellesi sopiviksi.

 

Wintimen asiantuntijat tukenasi 

Wintime on Suomessa kehitetty suomalainen lainsäädäntö huomioiden. Koko Wintimen elinkaari, aina kehityksestä asiakaspalveluun, tehdään Suomessa. Voit siis luottaa siihen, että konsulteillamme ja asiakaspalvelijoillamme on pitkä kokemus ja laaja ymmärrys suomalaisten sidosryhmien ja organisaatioiden tarpeista sekä lainsäädännön vaatimuksista.   

Kiinnostuitko?

Pohditko sopisiko Wintime tuoteperhe yrityksellesi? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja jutellaan, kuinka voisimme auttaa ohjelmistohankinnassanne. 

Voit myös käydä tutustumassa miten asiakkaamme Yrkeshögskolan Arcada on tehostanut taloushallintoa Wintimen avulla.

Ota yhteyttä

Haluatko tutustua Wintimeen? Jätä meille yhteydenottopyyntö niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä sopiaksemme esittelyajan.