Yrityksen taloushallinto yhdessä paketissa

Olivatpa tarpeesi taloushallinnossa mitkä tahansa, saat niihin ratkaisun Wintimestä. Yhdellä järjestelmällä hoidat niin kirjanpidon, laskutuksen kuin ostolaskujen käsittelyn sekä otat käyttöön uusia ominaisuuksia yrityksesi kasvaessa.

Wintime on taloushallintosi oikea käsi

Wintimella hoidat näppärästi ja helposti yrityksesi taloushallinnon yhdessä paikassa. Seuraat talouttasi kattavilla raporteilla, poraudut lukujen taakse, tehostat toimintaa ja vähennät virheitä. 

Ohjelmisto myös kasvaa yrityksesi mukana. Voit aloittaa perusominaisuuksilla ja ottaa myöhemmin uusia toiminnallisuuksia käyttöön, kun tarpeesi niitä vaativat.

 

Kaikki mitä taloushallintosi tarvitsee

 

Et löydä itseäsi eri järjestelmien viidakosta, sillä Wintime tuoteperheellä hoituu kaikki taloushallinnon ydintoiminnot aina reskontrista kirjanpitoon ja viranomaisasiointiin. Yhdeltä luukulta helppokäyttöinen kokonaisuus yrityksen taloushallinnon tarpeisiin.

Rutiineista eroon automatisoinnilla

Automatisoidut prosessit liikuttavat ja käsittelevät tietoa puolestasi. Näin säästät aikaa ja voit keskittyä tärkeämpiin tehtäviin kuin tietojen manuaaliseen syöttämiseen. Automaatio mm. muodostaa kirjanpidon suoraan liiketoiminnan tapahtumista, näyttää yrityksen taloustilanteen, lähettää laskuja ja kierrättää ostolaskuja. 

 

Helppo ja kattava raportointi

Wintimen raportointityökalu on helppo ja monipuolinen käyttää. Voit tehdä kyselyitä itse ja ajaa raportit sinulle sopivana ajankohtana. Saat raporteista nopeasti kokonaiskuvan taloudestasi. Näet lukujen taakse sillä pääset tarkastelemaan tapahtumia aina yksittäiselle tositteelle saakka. 

Budjetoinnin ja ennustamisen työvälineillä teet nopeasti ja helposti vuotuisen budjetoinnin ja ennusteita erilaisiin tarkoituksiin. Esität ja analysoit tietoa organisaatiosi laskennan lähtökohdista. 

Kasvaa tarpeidesi mukaan

Yritykset kehittyvät siinä missä me ihmisetkin. Kehittymisen myötä tarpeet muuttuvat tai kasvavat. Wintime on suunniteltu kasvamaan yrityksesi muuttuvien tarpeiden mukana. Voit aloittaa käytön perusominaisuuksilla ja siirtyä myöhemmin järeämpiin osa-alueisiin sitä mukaa, kun niihin tulee tarve. 

Tutustu kaikkiin Wintime tuoteperheen ominaisuuksiin täältä. Lisäksi teemme jatkuvaa tuotekehitystä, jotta Wintime palvelee sinun tarpeitasi tulevaisuudessakin.

Aina ajallaan

Meillä aikataulut ja budjetit pitävät. Sopimuksemme perustuvat työmääräarvioon ja työmääräarviot perustuvat pitkään kokemukseen. Emme liioittele emmekä vähättele arvioita, sillä haluamme, ettei sinulle tule turhia yllätyksiä käyttöönoton aikana. Olemme ehkä liian rehellisiä, mutta meille on tärkeää, että aloitamme yhteistyön kanssasi ryhdikkäästi ja onnistuneesti.

Tilaa esittely