Varmista ohjelmiston tehokas käyttö

Ohjelmiston käyttöönotto on merkittävä investointi. Hyvin suunniteltu ja toteutettu ohjelmistoprojekti auttaa saavuttamaan tavoitellut hyödyt. Konsulttiemme vetämä tehokas käyttöönottoprojekti takaa hyvän startin ohjelmistojen käytön aloitukseen. Alkukartoituksella varmistamme, että tunnemme asiakkaan prosessit, tarpeet ja tavoitteet. Asiakkaan menestyminen on meille tärkeää ja tuemme ohjelmiston tehokkaassa käytössä koko asiakkaan matkan ajan, aina alkukartoituksesta käyttötapojen ja -rutiinien kartoittamiseen asti. 

Koulutus- ja konsultointipalvelut

Tarjoamme monipuolisia koulutus- ja konsultointipalveluita ohjelmistojen käytön tehostamiseksi. Tarjolla on ohjelmistojen käyttöön ja uusiin ominaisuuksiin liittyviä luokkakoulutuksia sekä konsultin palveluita mahdollisiin täsmätarpeisiin.

eAkatemia

eAkatemia oppimisympäristöstä löydät tuotekohtaiset sekä ajankohtaiset koulutusvideot ja tukimateriaalit, jotka ovat käytössäsi juuri silloin kun niitä tarvitset. Olemme koonneet koulutukset kattavaksi paketiksi, jonka saat käyttöösi edullisella vuosimaksulla.

Tutka käyttötapakartoitus

Tutka-käyttötapakartoituksen avulla voidaan selvittää ohjelmistojen osaamistarpeet ja käytön tehokkuus organisaatiossa. Tällä ohjelmistokäytön tehokkuusmittarilla voidaan varmistaa, että ohjelmistolla tavoitellut hyödyt eivät jää saavuttamatta puuttellisen osaamisen tai koulutuksen vuoksi.