Wintime julkis­hallinnolle

Wintime on suomalainen ohjelmisto, jota kehitetään suomalaisia sidosryhmiä kuunnellen ja  suomalaista lainsäädäntöä noudattaen. Meillä on vuosikymmenien kokemus kuntien taloushallinnosta ja pystymme siksi auttamaan sinua lakisääteisten velvoitteidesi huolellisessa hoitamisessa ja tiedolla johtamisessa.

Wintimen avulla uudistat talous­hallintosi toiminta­tapoja

Julkiselta hallinnolta vaaditaan koko ajan enemmän tuloksellisuutta.

Julkishallinnon täytyy:

  • huolehtia toiminnan taloudellisuudesta, tuottavuudesta ja vaikuttavuudesta
  • varmistettava tasa-arvoiset ja kustannustehokkaat palvelut
  • ennakoida tulevaisuuden haasteita, varautua niihin
  • tuottaa tietoa hallinnon kuin poliittisen päätöksenteon tueksi

On siis kaikkien etu, että yhteisiä asioitamme hoitavilla ammattilaisilla on heidän työtään tukevat, modernit työkalut. 

Wintime on nykyaikaisen kunnan järjestelmä: sen avulla päivität toimintatavat tähän päivään, seuraat toiminnan tuloksellisuutta ja tuotat tietoa johdolle ja muille sidosryhmille päätöksenteon ja toiminnan valvonnan tueksi.

Sähköisellä taloushallin­nolla otat tuottavuushypyn

Wintime hoitaa taloushallinnon eri työvaiheet sähköisesti ja sinä voit keskittyä taloutesi seuraamiseen ja suunnitteluun. Tuotat tietoa, jolla tuet hallintosi prosesseja ja palveluita. Tietoa, jota organisaatiosi ja kuntasi päättäjät voivat hyödyntää johtamisessa ja päätöksenteossa sekä tuottavuuden parantamisessa. Seuraat tarkasti talousarvion toteutumista ja priorisoit sekä tehostat toiminta- tai tulosyksikkösi toimintaa. 

Tieto aina koko organisaation käytössä

Wintimen avulla koko organisaatiosi saa oikea-aikaista tietoa ilman turhaa käsityötä, koska tiedot tallentuvat samanaikaisesti joka paikkaan. Näin ratkaisu palvelee koko organisaatiota, niin taloushallinnon ammattilaisia kuin muitakin asiantuntijoita. 

Voit hajauttaa talouden suunnittelun organisaation eri osiin ja jopa integroitua sidosryhmien ja kunnan muihin järjestelmiin. Näin kaikilla vastuuhenkilöillä on kokonaiskuva taloudesta.

Työskentelet kustannus­tehokkaasti

Älykäs, sähköinen tiedonkulku lisää tehokkuutta ja tuo säästöjä. Enää sinun ei tarvitse sormet sauhuten näpytellä tietoja moneen paikkaan. Automaatio hoitaa tiedonkulun jouhevasti. Virheiden määrä vähenee, mikä säästää aikaa ja kustannuksia. Tarkoilla raporteilla myös seuraat talousarviota ja budjettia säännöllisesti ja reagoit ajoissa muutoksiin.

 

Luotettava ja tuttu kumppani

Koko Wintimen tuotehallinta, aina kehityksestä asiakaspalveluun, tehdään Suomessa. Voit siis aina luottaa siihen, että konsulteillamme ja asiakaspalvelijoillamme on pitkä kokemus ja laaja ymmärrys erilaisten kunnallis- ja soteorganisaatioiden taloushallinnon prosesseista ja lainsäädännön vaatimuksista.  

Ota yhteyttä

Haluatko tutustua Wintimeen? Jätä meille yhteydenottopyyntö niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä sopiaksemme esittelyajan.